Billetter

Hvis du går og savner lidt sommer og varme, så skal du tage forbi Ramløse Scenen i marts måned. Turen går til det skønne Norditalien i byen Padua. Her udspiller handlingen i “Trold kan tæmmes”, som er en musical skrevet af Adam og James Price. De har taget den gamle klassiker af William Shakespeare og omskrevet den, så den passer både til den gamle historie fra 1800-tallet, og så har de kombineret den med et underholdende strejf af nutiden, hvilket giver et stænk af selvironi og uhøjtidelighed.


Den unge, livstrætte adelsmand “Lucentio” ankommer til byen, hvor han forelsker sig i den smukke “Bianca”. Men hun har flere bejlere, og hendes far, den rige pastakonge “Don Baptista”, insisterer på, at hans ældste datter “Katarina” skal giftes, før det overhovedet kan komme på tale, at “Bianca” bliver gift.

Den charmerende kvindebedårer “Petruchio” ser udfordringen i at bejle til “Katarina”, som vil indbringe ham en klækkelig medgift. Men “Katarina” er ikke sådan at bide skeer med selv for en verdensmand som “Petruchio”. Om det lykkes ham at få tæmmet hende, eller om hun får snøret ham, må du en tur forbi Ramløse Forsamlingshus for at finde ud af. 

Der er masser af forviklinger, kærlighed og latter i stykket, som er en af Shakespeares mest sprudlende og hæsblæsende komedier. Og for dem, som så “Robin Hood” sidste år, som også var af Price-brødrene, så ved de, at det bliver en morsom aften med mange gode sange.


Maden bliver, igen i år, leveret af Skævinge Kro, og det bliver en lækker 2-retters menu, som vil blive serveret kl. 18:00.

Se forestillingen og få middag med for 300 kr. for voksne og 275 kr. for børn op til 12 år. Hvis du ønsker at se forestillingen uden middag, koster billetterne 125 kr. for voksne og 100 kr. for børn.


For yderligere billetinfo, kan du ringe på  tlf.: 53 63 64 65 mandag og torsdag mellem kl. 18:00 og 20:00. Du kan også sende en sms eller mail til billet@ramlosescenen.dk, og den vil blive besvaret hurtigst muligt.


Vi glæder os meget til at se jer allesammen i Ramløse Forsamlingshus til marts!


Læs vores handelsbetingelser her


 

Copyright © 2019

Alle rettigheder tilhører Ramløse Scenen.

Find os

Ramløse scenen

C/O Claus Rasmussen 

Birkely 103, 3200 Helsinge

CVR NR: 29584826