B&U afdelingen, side 2


Copyright © 2015

Alle rettigheder tilhører Ramløse Scenen.


Forestillinger opføres:

Ramløse Forsamlingshus

Frederiksværkvej 75

3200 Helsinge


Ramløse Scenen

c/o Claus R. Rasmussen

Birkely 103, 3200 Helsinge

CVR-nummer: 29584826

facebook.com/ramlosescenen.dk

Instagram:@ramlosescenen

Snapchat: ramlosescenen

Information og invitation til alle forældre til børn/unge i Ramløse Scenen.


Nu er den nye sæson i Ramløse Scenens B&U-afdeling i gang. Vi skal spille Peter Pan i år og glæder os til en spændende og produktiv sæson med jeres børn.


For at få teaterforestillingen op at stå skal der øves kontinuerligt og ALLES tilstedeværelse er vigtig ved hver eneste øvning. For at tilmelde sit barn til sæsonen i B&U-afdelingen er det derfor en forudsætning, at barnet har stabilt fremmøde til både øvegange og øveweekender gennem hele sæsonen – OG der accepteres ikke afbud fra d. 27/10 til og med sidste forestilling. Som forældre bedes I derfor allerede nu skrive samtlige datoer i jeres kalender og løbende huske jeres børn på datoerne.


For at vi kan få Peter Pan forestillingen klar til opførelsen i november har vi brug for hjælp fra alle forældre i forhold til produktionen.


Vi har bl.a. brug for hjælp til: 


-   opsætning og nedtagning af scene ved øvegange og forestillinger


-   oprydning og rengøring i huset


-   weekend-forplejning (fx snitte grøntsager, bage boller, stege frikadeller)


-   at bygge og male kulisser


-   at sy kostumer


-   lave rekvisitter


-   PR-tryk og opsætning af plakater


-   Uddeling af flyers


-   Diverse hjælp under forestillingerne


Det forventes, at alle forældre melder sig til en eller flere af ovenstående poster, da det er vigtigt, at vi løfter i flok for at opsætningen kan lykkes. Det er både hyggeligt og rart at være voksenhjælper i foreningen og der er – store som små - opgaver til alle. B&U-udvalget står for det praktiske i den forbindelse, så I skal egentlig bare afsætte tid til at komme og hjælpe/hygge med os og jeres børn.


Gennem hele sæsonen er alle forældre desuden mere end velkomne til at komme ind i salen og få en kop kaffe/the og se, hvad vi laver. Ligeså håber vi, at I ved aflevering og afhentning af børnene kommer ind og hjælper med at sætte scene op, så vi kommer hurtigt i gang, og hjælper med at rydde op i salen, så vi alle kommer hurtigt hjem. Behovet er størst fra efter sommerferien, når scene mv. bygges op.


Vi kommunikerer hovedsaligt via vores lukkede Facebook-gruppe: ”Ramløse Scenens B&U 2018” og forudsætter, at alle forældre - og de børn, der har en Facebookprofil - anmoder om medlemskab af gruppen. I gruppen lægges der løbende billeder op fra øvegange, weekender, forestillinger mv., så skynd jer at melde jer ind i gruppen, så I kan følge med fra start.


Vi glæder os til at lære jeres børn og jer at kende.


Bedste hilsner


B&U-udvalget